schrijfsels

ZWANGERSCHAP SHOOT

Lang leek me het niet zo nodig, totdat ik het ineens toch in mijn hoofd kreeg dat ik een mooie zwangerschapsshoot wilde. Met van die mooie zwierige hippie jurken enzo. Ineens moest en zou het gebeuren, I blame hormones.

Diezelfde hormonen hadden er al voor gezorgd dat ik die lange, zwierige hippie jurken wilde hebben en nu moest ik er ook echt mee op de foto. Gelukkig hebben mijn man en ik telefoons met een enorm huurde camera. (De Google Pixel 2, voor wie het weten wil) en heeft mijn man een ontzettend goed oog voor compositie.

Omdat ik me bij hem ook het meest op mijn gemak voel, besloten we gewoon zelf een fotoreportage te maken. In onze eigen slaapkamer. Voordat je nu denkt – dit wil ik allemaal helemaal niet weten – wees gerust, het zijn mooie bescheiden foto’s waar ik uiteindelijk heel trots op ben. Met dank aan mijn lieve man

Hebben jullie een aandenken aan jullie zwangerschap? Zelf vind ik foto’s het meest waardevol, dus ben ik heel blij met zo’n persoonlijke serie. 

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *