schrijfsels

Zondagse boswandeling

Het is eigenlijk een soort traditie aan het worden, zondag’s lekker in het bos lopen aan het einde van de dag, om daarna lekker zelfgemaakte sushi te maken. Heerlijk.

Het gaf me niets dat het weer vandaag een beetje wisselvallig was. Ik hou er wel van. Het doet me denken aan onze voorjaarsvakantie met de caravan vroeger. We gingen vaak een weekje of weekendje met de caravan op pad in Nederland. Vaak viel het weer dan wat tegen, en zaten we heerlijk in ons campingkloffie in de caravan of voortent, met een dikke kop koffie en een goed boek. Soms gezellig met het getik van de regen op het tentzeil, of op het dak van de caravan. Zo fijn vond ik dat. Heel knus. Kan er nog steeds intens van genieten. 

Misschien dat ik daarom nog steeds ergens stiekem best wel in een caravan zou willen wonen. Klein, overzichtelijk, en zo gezellig!

Je kunt op onderstaande foto’s klikken voor een vergroting. 

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *