zero waste

ZERO WASTE BOODSCHAPJES IN DE BUURT

Als een kind zo blij dat ik een groenteboer in het dorp gevonden heb, die bijna alles gewoon los verkoopt, zonder verpakking! Zelfs champignons kon ik gewoon inladen, en van de vraag of ik voor zijn huisgemaakte stamppotten een bakje mee mocht nemen (ja natuurlijk!) keek hij helemaal niet op.

Zo fijn! Nu nog een paar bakjes uitzoeken om mee te nemen. Ik heb al een paar keer van die roestvrijstalen, ronde bakken zien staan op zero waste blogs. Maar ik heb ook nog een paar oude vertrouwde HEMA plastic opbergdozen die natuurlijk ook prima zijn. Wordt vervolgd!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *