schrijfsels

The Sparkly Autumn Scarf

September is begonnen. De blaadjes beginnen te vallen. Sinds onze vakantie in Drente heb ik mijn haaknaalden nauwelijks aangeraakt, maar ineens, vandaag, op deze 1e septemberdag, had ik weer de neiging om een project af te haken. Deze sjaal lag bijna helemaal gereed in de mand. Nog 1,5 rij en wat franje toevoegen en hij zou klaar zijn.

Dus heb ik een fijne aflevering van ‘Grand Designs’ – met mijn grote vriend Kevin McCloud – aangezet en ben weer vrolijk aan het haken geslagen. BInnen een uurtje was de sjaal af. Hij is 1,70 meter lang en heerlijk warm. Gehaakt met wat rest wol – een beige bol van de Wibra en een grijze/glitter wol van de Zeeman, met dubbele draad dus en een 8mm haaknaald. Het materiaal was dan ook misschien maar 3 euro in totaal. Daar heb ik nu een heerlijk warme sjaal van. Fijn!┬á

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *