schrijfsels

SpaSereen

Vandaag ontving ik alvast mijn verjaardagscadeautje van mijn lief: een heerlijk dagje naar SpaSereen in Tienhoven, vlakbij Maarssen. We waren er nog nooit geweest, maar ik had er goede verhalen over gehoord. En die verhalen klopten inderdaad. We vonden het beiden een prachtige sauna, prachtig ingericht, met mooie boeddha quotes op de muren – om ons te herinneren aan onze betere ik – en natuurlijke tinten. Precies mijn droom idee van een sauna. 

Natuurlijk zijn er altijd een paar mensen die ondanks de stilte bordjes erop los tetteren- terwijl we nu juist zo lekker tot rust willen komen – maar dat mocht de pret niet drukken. Het aanbod is gevarieerd en het lounge gedeelte is net zo mooi ingericht, met in de hal een prachtige sierboom, waar ik mijn ogen niet van af kon houden. Minimalistische perfectie. Geweldig. Lekkere ligstoelen, mooie sauna’s en alles wordt continue onderhouden en gedweild. 

Vooral de zoutbaden vond ik heerlijk, lekker zweven in het water en al je spieren ontspannen. Toen we de ‘boeddha zoutgrot’ en het prachtige kruidenbad ontdekten, waren we helemaal verkocht. Dit gaan we zeker vaker doen. Aanrader! Dank je wel mijn lief, voor een heerlijk cadeau!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *