interieur, speelgoed, tweedehands, zero waste

SCHATZOEKEN

Pff. Met twee kleintjes in huis is tijd om te schrijven en te bloggen ver te zoeken. Wel ben ik weer veel gaan lezen, en heb inmiddels wel weer een rijtje boekentips bij elkaar.

Ook heb ik een paar prachtige, rustgevende en inspirerende youtube kanalen gevonden waar ik af en toe even een momentje voor neem. Die staan allemaal nog op stapel om een berichtje aan te wijden.

Wel heb ik een nieuw instagram account gestart, omdat foto’s en een stukje text toch iets sneller gaat als het daadwerkelijke schrijf werk. Hoop het wel gauw weer op te kunnen pakken, want ik mis het wel!

Je vindt mijn nieuwe instagram vol met tweedehands opknappertjes, interieur en mooie kiekjes hier:

Simpelweg: schatzoeken tussen de tweedehands spulletjes en die een nieuw leven geven. Ontzettend leuk om te doen. Alleen gaat de beperkte tijd nu ook naar daadwerkelijk opknappen en rust zoeken, ipv er over te bloggen en te documenteren. Daar helpt instagram wat dat betreft wel blij!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *