schrijfsels

ROSIE BLANKET

Ik had nog wat Julia wol over van de poncho’s die ik gemaakt heb. Zin om te haken, maar niet in iets moeilijks, besloot ik er een gezellige granny square deken van te maken. Heel eenvoudig, maar toch erg blij met het resultaat.

De rand haakte ik in een crab-stitch (vraag me niet waarom het zo heet) wat een mooie rand aan het werk geeft. Het is even heel vreemd om de andere kant op te haken, maar al gauw had ik het door. Erg mooie manier om een rand aan een dekentje te geven zonder meteen met kantrandjes bezig te zijn! Vroeger deed ik een randje van simpele vasten, maar dat zag er niet altijd even mooi uit aan beide zijden. Blij weer eens wat nieuws geleerd te hebbben!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *