voeding

RECEPT | PINK SMOOTHIES

Lief en ik hadden wat sushi over van een schranspartij van gisteren. Alleen was dat een dag later toch wel een beetje taai. Wel braaf opgegeten, want we houden er beiden niet van om eten weg te gooien. Maar helemaal voldaan waren we ook niet. Dus besloot ik, wat nou als ik gewoon een lekker toetje maak? Allereerst wilde ik wat diepvries fruit laten ontdooien met wat yoghurt. Maar dat ging niet snel genoeg voor dit ongeduldje. Dus in de blender gedaan met wat toebehoren, wat resulteerde in een verrassend lekkere smoothie. Die wil ik jullie niet onthouden!

INGREDIËNTEN
– een kopje verse (of diepvries) bosbessen
– een kopje verse (of diepvries) frambozen
– een half kopje verse (of diepvries) mango stukjes  (ik gebruikte diepvries, vandaar)
– een kopje grove kokossnippers
– een scheutje ahorn siroop
– 4 flinke eetlepels Griekse yoghurt

Alles in de blender. Of staafmixer. En draaaaaaaaaaaaien maar. Lekker fris en een beetje zoetig dankzij de ahorn siroop. En mooi roze dus vast goed verkoopbaar aan kleine meisjes die hun fruitjes niet willen eten. Wij vonden hem in ieder geval erg lekker! De kokossnippers zorgen voor wat extra vezels.. je proeft ze heel subtiel door de smoothie heen.

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *