persoonlijk

OEI IK GROEI | DEEL II

Een update van de Oei Ik Groei post van een tijdje terug! Vandaag hebben we de 31 weken bereikt! Het is zo fijn om steeds dichterbij onze due date te komen, al is dat ook wel heel erg spannend! Voor nu is de prognose nog steeds dat ze in week 37 gehaald zal worden en dat betekent dat we over 6 weken onze dochter al mogen ontmoeten! Dat gaat toch behoorlijk snel ineens.

Ons kleine droppie schopt ondertussen hard en laat lekker van zich horen. Ze verstaat ook de kunst om echoscopisten te plagen door te schoppen en te friemelen, en haar knietjes en voetjes over haar hoofdje te leggen net als de dames haar in beeld proberen te krijgen. Ze blijft in interessante houdingen liggen steeds als we haar zien en ontvangen ook steeds opmerkingen als “wat een lening kind” en “die moet later op turnen!” Heel grappig!

Op de laatste echo gaapte ze uitgebreid. Dat was zo’n schattig gezicht. Op onze volgende afspraak horen we of het definitief een keizersnede gaat worden en gaan we, als het goed is, de datum al prikken. Wow. De verjaardag van je kind uitzoeken, dat is toch ook wel bijzonder.

Voor nu richten we op onze aankomende intieme, kleine bruiloft, met als prognose dat we over een aantal weekjes hopelijk een echt gezinnetje zijn met zijn drietjes. Het zijn spannende tijden! We kijken er beiden enorm naar uit, maar natuurlijk voelen we ook spanning, want niemand kan zich echt voorbereiden op de komst van een kleine.. het is zo spannend!

We hebben al het belangrijkste inmiddels in huis en ook onze prachtige Mutsy kinderwagen is gearriveerd! We hebben er voor nu maar een knuffel in gezet, maar kijken er nu al naar uit om trots met ons kindje over straat te wandelen. Na de bruiloft zetten we de box op en kunnen we de kinderkamer ook helemaal afmaken. En dan wordt het daagjes wegstrepen tot ze komt… oh the excitement!