schrijfsels

Kunstige fotografie

Nu Sinterklaas voorbij is, beginnen de Kerstkriebeltjes bij mij. Rond kerstmis, in alle donkere, krijg ik altijd zin in mooie boeken en films waarin magische, prachtige fantasiewerelden voorkomen. The Hobbit II staat voor de deur, lief en ik zijn alle Narnia films aan het kijken, en op Pinterest grijpen mooie fantasievolle beelden mijn aandacht.

Zou het iets te maken hebben met de donkerte buiten? Dat we ons aangetrokken voelen tot licht en magie? Komt het omdat we kerst associëren met elfjes, kaboutertjes en dat de feestdagen aan het eind van het jaar sowieso veel te doen hebben met sprookjes? Het zal waarschijnlijk een combinatie van verschillende dingen zijn, maar mooi is het zeker.

Nog steeds word ik zo blij als een kind als ik smaakvolle kerstverlichting en kaarsjes zie. Het is zo knus en gezellig. 

Vandaag kwam ik deze prachtige foto bewerkingen tegen. Deze kunstenaars houden het contact met het nieuwsgierige en dromerige kind in zichzelf, en toveren hun wereld om in hele wonderlijke taferelen. Genieten. Klik op de naam van de maker voor meer foto’s en wentel je in hun droomwerelden. 

door Jee Young Lee uit Korea

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *