schrijfsels

VAN KERSTPAKKET NAAR BABY BOX

Onze baby is nog niet eens geboren of we worden al overspoeld door superlieve cadeautjes van vrienden en familie. Het is zo leuk om al die spulletjes vast te houden en te bedenken dat ze straks echt gebruikt gaan worden! Alleen.. we hebben de baby kamer nog lang niet af.. (we moeten nog beginnen!) dus waar laat je al die spulletjes? Ik deed ze eerst in wat bakken in ons apothekerskast. Daardoor verloor ik alleen wel het overzicht van alle spulletjes die we inmiddels verzameld hadden. Met kerst besloot ik alle rompertjes, shirtjes en sokjes uit te pakken, op te vouwen en op te stapelen. En dat bleek al een hele verzameling te zijn.
En dit is nog niet eens alles, ik kwam in een andere doos nog een paar rompertjes tegen. Allemaal stuk voor stuk superlieve dingen waar we echt ontzettend blij mee zijn! Maar.. waar ga ik ze nou laten.. Ik wil alles mooi bij elkaar hebben tot we aan de kinderkamer beginnen. 

Nou had vriendlief een prachtig kerstpakket van zijn huidige werkgever gekregen in een goede stevige doos. De inhoud was prachtig vormgegeven (grijs, met zwarte en witte letters.. sierlijk en mooi!) maar het pakket was in de huisstijl kleuren van het bedrijf. Tja, je ziet het op de foto wel. Nu bedacht ik me dat ik ooit stapels mooi cadeaupapier gekocht had met een Pipoos bon en besloot de doos daar maar eens mee te gaan bekleden. Ik had niet genoeg (hoe sjieker ‘t papier, hoe dunner het rolletje..) dus de deksel zou een ander printje krijgen.

Picture

een beetje knutselen..

Picture

much better! ik gebruikte wat washi tape om de hoeken te versterken (en de vouwen te verbergen)

Picture

stapelen maar!

Eenmaal klaar (ik vond de handvatten vooral erg goed gelukt ^^) ben ik al het spul erin gaan stapelen. En schrok dat ik de doos al bijna helemaal vol kreeg. Ik telde zo’n 12 paar sokjes, 14 rompertjes, 1 slaapzakje en 2 badcapejes. En dan heb ik nog niet eens een foto gemaakt van de doos met knuffeltjes. Echt enig, maar ik bedacht me meteen, dat we misschien rond de kraamtijd maar een klein lijstje moeten maken met wat we nog nodig hebben, omdat anders de babykamer meteen uit zijn voegen gaat barsten. Onze kleine wordt nu al zo enorm lief verwend!

Maar, begrijp me niet verkeerd, ik zou er niets van willen missen. Ik vind het zo geweldig dat iedereen zo blij voor ons is en ons overlaad met lief schattig baby spul.. en zoals je ziet is ons neutrale thema ook goed doorgekomen, het past allemaal ook zo leuk bij elkaar! En zelf durf ik nu ik wat verder ben in mijn zwangerschap, ook spulletjes in huis te halen. Ik kan het ook niet laten om af en toe iets liefs mee naar huis te nemen. Het is gewoon allemaal zulk leuk spul!

Dus tja. Misschien heeft een collega van mijn lief nog een doos over. Kan ik er nog eentje bijmaken. Just in case. Een goede ouder is immers op genoeg opbergruimte voorbereid. Of zoiets.

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *