levenskunst, minimalisme, persoonlijk

FEATURE | PLASTIC FREE

Wanneer me gevraagd wordt mee te werken aan documentaires, interviews of vragenlijsten met als onderwerp duurzaamheid, ben ik altijd van de partij. Het kan immers niet genoeg gezegd worden. Toen Zoë me vroeg om mee te werken aan een vierluik over mensen die duurzaam leven, zei ik meteen ja.

Helaas was het lastig om op korte termijn – en in de buurt – nog drie andere mensen te vinden die mee konden werken. Zoë heeft dit gedaan voor een schoolopdracht en had een daarbij behorende deadline. Ze besloot in overleg om daarom het hele interview alleen met mij te doen, wat een eer! Zoë heeft een goed oog voor detail, prachtig om een aantal hoekjes van ons huis zo mooi belicht te zien.

Je kunt de video hier vinden.

Zoë Zandwijken studeert Fotografie aan de Fotovakschool in Amsterdam en dit is één van haar eerste film projecten. Je kunt haar werk vinden op haar website en haar supermooie instagramaccount. Zoë eet veganistisch en probeert haar eigen afval ook zo minimaal mogelijk te houden. Ik vond het heel gezellig om haar op bezoek te hebben!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *