minimalisme, moederschap

FEATURE | MINIMALISTISCHE MOEDER VAN DE MAAND

Jeetje, in de drukte vergeet ik het bijna te delen. Mijn lieve gezinnetje en ik zijn gefeatured als ‘Minimalistische moeder van de Maand op de site van Dieuwke Posthumus: Moedersminimalisme.nl! Zo leuk! Vond het geweldig leuk om onze visie op ons leven en de plek die minimalisme daarin heeft toe te lichten. Het hele artikel kun je hier lezen.

Op Dieuwke’s website- inmiddels een begrip in het wereldje van minimalistisch Nederland – kun je heerlijke tips lezen over minimalisme, nu eens bezien vanuit een vrouwelijk oogpunt. Heel prettig en inspirerend. Op haar website staan nog meer interviews met andere minimalistische mama’s, erg inspirerend om te lezen.  Nogmaals hartelijk dank lieve Dieuwke!

PS; Wil je een keer een begin maken met minimalisme maar je hebt geen idee waar te beginnen? Dieuwke heeft een heel leuk, toegankelijk ebook (want: geen overbodige spullen in huis) geschreven. Ik heb het zelf ook gelezen en het is een aanrader wanneer je begint met overbodige meuk uit je leven te gooien.

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *