moederschap

EASY LIKE A SUNDAY MORNING

Heerlijk. Zo’n ochtend dat je weer eens een old-fashioned zondagochtend hebt. Dat je kindje tot half 8 slaapt en dan haar flesje wil. Na een half uur uitbundig spelen moe is en nog even een uurtje tukt. Zodat jij en je lief nog even in bed kunnen keuvelen met een kop koffie, terwijl we nog even van ons mooie uitzicht op 5 hoog genieten. Lekker een boekje lezen.
Relaxed.

Met een baby zijn dat soort luie ochtenden heel schaars. Maar als ze er dan zijn.. dan is het wel extra genieten. Vooral als je de avond daarvoor een Prison Escape gedaan hebt waarin je 3 uur jezelf afgebeuld hebt om uit een echte gevangenis te ontsnappen. Een aantal pushups hebt moeten doen en ontzettend hard gerend hebt waardoor je nu overal spierpijn hebt.

Douchen, keuvelen en koffie drinken. En binnenkort eens even de kerstboom opzetten. Een mooie combinatie van ons oude leven en ons nieuwe gezinsleven. Oh ja. En van die grotemensendingen doen als een hypotheek regelen. Papier overal met een babyflesje in het midden van de zooi.  Wij hebben namelijk een huis gekocht! Helemaal gelukkig mee, ik kan niet wachten tot we over kunnen. Iets waar ik met koffie in bed van lig te dromen.

Wat een jaar he? Baby. Trouwen. Kindje. Reizen. Huis kopen. En ondertussen toch nog een beetje ons oude leven bij vlagen herleven. Wat een avontuur. Over het huis vertel ik later meer. Eerst nog even genieten van dat zondagochtend gevoel. En meer koffie.

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *