schrijfsels

Blueberries are best

Al eerder maakte ik een starstitch sjaal, die wat mij betreft nog niet breed genoeg was voor een gure winter. Daarom heb ik er een zusje bij gehaakt, in een prachtige paars/grijzige kleur. Net 5 cm breder, en 2 heerlijke meters lang! Lekker voor buiten en perfect bij mijn grijze en zwarte winterjassen!

Mijn omslagdoek is een succes gebleken, wanneer ik het koud krijg achter mijn computer – of op de bank – sla ik hem graag om me heen. Soms kijk ik al uit om thuis te komen om daar een heerlijke sjaal of deken over me heen te kunnen slaan. Daarom ben ik begonnen om er nog eentje in dezelfde stijl te maken, maar dan met grijs en wit.┬á

Het patroon van de omslagdoek is heel makkelijk en je hebt er zoveel plezier van. Mocht je een haakproject overwegen, dan is het zeker een aanrader!

Published by Nienke

Nienke is geïnteresseerd in een groenere, mooiere wereld. Houdt van cappuccinos, sushi, minimalisme, duurzame (tweedehands) producten en reizen. Gek van Japan. Dol op haar man en twee dochtertjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *