Breed geïnteresseerd. Probeert door downsizen de hoeveelheid spullen minimaal te houden. Notoire weggever. Getrouwd met de allerliefste, hipste nerd ever: Rick. Moeder van onze  heerlijke dochter Amber.

Creatief, ik houd van nieuwe dingen verzinnen en maken en draaf daar ook graag in door. Filosofie, boeddhisme en spiritualiteit fascineren me. Soms denk ik teveel na en ga dan graag een eind wandelen. Houd van natuur, bomen en het bos en lange boswandelingen met vriendinnen. Dol op reizen. Kan me erg goed verheugen op goede cappuccino en heerlijke sushi. Ik houd van mooie (Scandinavische) interieurs en vind het heerlijk op Pinterest naar inspiratie te snuffelen. Haakt en fröbelt graag een end weg. Loopt in haar vrije tijd nog wel eens in Star Wars kostuums.

Niet zo goed in routinematig leven, houdt van vrijheid. Op dit blog vind je de dingen die me boeien, mijn pogingen om de wereld – te beginnen bij mijn eigen leven – een klein beetje beter te maken en ideeën daarover te delen.

Dit blog is mijn persoonlijke weblog, waarin ik mijn interesses deel. In het dagelijks leven run ik mijn eigen bedrijf, dat gespecialiseerd is in digitale communicatie. Dit blog gebruik ik – naast lekker te kletsen over wat me bezighoudt – ook als een soort digitale zandbak, waar ik naar hartenlust kan ontwerpen en experimenteren met digitale en nieuwe media. Als eigen ondernemer richt ik me op het maken van digitale teksten, websites, social media advies, en al wat daarbij komt kijken.

Daarnaast kun je ook bij me terecht voor advies om slimmer, eenvoudiger, groener en papierloos te werken. Wil je daar meer over weten, bezoek dan graag mijn zakelijke website. Dit blog is op persoonlijke titel geschreven en staat dan ook geheel los van mijn zakelijke website.